A házaknak a tégla az alapjuk, a fagyizóknak pedig a fagylaltgép

Egy házépítésnek minden esetben az alapja, hogy legyen elegendő tégla. Hiszen ezek képezik az egésznek az fundamentumát, ha téglák nincsenek meg, akkor elég gyorsan össze fog dőlni. Ugyanez a helyzet, ha az ember szeretne nyitni egy fagylaltozót, nyilván a hely megtalálása mellett elsődleges, hogy legyen egy jó fagylaltgép. Amikor én voltam ebben a helyzetben, egy barátom tanácsára az rdealer.hu – t választottam beszerzési hely gyanánt, és egyáltalán nem bántam meg. A fagylaltgép árak sem vészesek, de ami a legfontosabb szerintem, hogy a minőségre nagyon nagy hangsúlyt fektetnek. Ugyanis az rdealer.hu magas minőségű olasz nagykonyhai gépeket, fagylaltgépeket és egyéb jeges ital készítő berendezéseket árul. Ide egyébként nagyon hosszú út vezetett, ugyanis 20 év kellett ahhoz, hogy eljussanak a vendéglátóipari egységek gépeitől az előbb említett prémium berendezésekig. Aki ennyi ideig fent tud maradni a piacon úgy, hogy közben nagyon sokat fejlődik, szerintem becsülendő. Én, mint vállalkozó, tisztában vagyok vele, hogy mekkora munka ez.

Először meglepődtem, hogy miért nem írják ki a fagylaltgép árakat konkrétan. Egyébként ilyen helyről elvből sem szoktam vásárolni, mert engem nagyon idegesít, mikor titkolóznak. Az rdealer.hu – nál szó sincs semmiféle titkolózásról, egészen prózai oka van annak, hogy nem találjuk kiírva az árakat. Ez pedig az, hogy az olasz gépeket nyilván Olaszországból hozatja be a cég, akiknek euró pénznemében fizetnek. Mivel a forint és az euró árfolyama nagyon gyorsan tud sokat változni, érthető módon fix árat sem lehet kiírni a honlapjukon. De ott van, hogy ha valakit komolyabban érdekel, akkor a cég munkatársainál kell érdeklődni.

Ebből a célból találhatunk is a weboldal alján az elérhetőségeknél egy e – mail címet és egy telefonszámot, kinek melyik a szimpatikusabb. Én egyértelműen az e – mailt választottam, mert egyrészt folyton azon aggódom, hogy jókor telefonálok – e vagy sem, másrészt meg jobban szeretem, ha minden le van írva, mert ha esetleg valami probléma történne, akkor tudok mire hivatkozni, van írásos bizonyíték.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer 2 telephelyen várja az érdeklődőket. A honlapon ki van írva a nyitvatartási idő, így nem kell emiatt sem aggódni. A cukrászati, fagylalt-, és hideg ital készítő gépeket meg lehet tekinteni egy külön bemutatóteremben. Nekem ez nagyon tetszett, biztos voltam benne, hogy beiktatok egy utazást, mielőtt vásárolnék egy fagylaltgépet. Én már csak olyan vagyok, hogy először szeretek a saját szememmel megbizonyosodni valamiről, mielőtt elszánom magam. A fizetési módok is feketén – fehéren fel vannak tüntetve az oldal alján, így szerintem tényleg az embernek már nem nagyon van kérdése, miután minden elolvasott. Nagyon bízom benne, hogy jó szolgálatot fog tenni az rdealer.hu – tól vásárolt fagylaltgép.

fagylaltgép árak

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.