Dobjuk fel a munkás hétköznapokat színes egyedi pólókkal

Az az ötlet jutott eszembe, hogy ha valamivel motiválnom kéne néha magamat és munkatársaimat is mi lenne az, amit a munkában és a hétköznapi életben szívesen használnánk, meg is mozgatná a fantáziánkat és úgy igazán magukénak éreznénk. Arra jutottam, hogy ez mind remekül megvalósítható, ha tervezünk egy saját emblémájú pólót.

A póló tervezés segíteni, hogy a csapat még jobban tudjon együtt működni, jobb legyen a problémamegoldás és kommunikáció is. Nem mintha most ezzel bármi probléma is lenne, de azért mindig van hova fejlődnünk.

Találtam is egy szuper oldalt, ami póló tervezéssel is foglakozik. Remek segítség lehet, ha nem sikerülne egyedül megalkotnunk a saját logónkat és mintánkat. Ezen az oldalon tudunk érdeklődni, hogy mennyibe kerülne mikor lenne kész és itt tudunk segítséget is kérni ha szükséges.

Kiváló minőségű anyagokkal dolgoznak, a festés nem fog kopni és mindent ki tudunk választani hogy miként nézni ki. Ilyen mennyiségű rendelésnél transzfer- vagy szitanyomással esetleg digitálisan alkotnak. Semmi speciális karbantartást nem igényelnek csak annyi a kérés a gyártó részéről, hogy 30 fokon mossuk a pólónkat kifordítva.

Néhány nap alatt készen is lettünk a tervvel, amit meg is rendeltünk huszonöt különböző színű és méretű póló képében. A következő héten meg is érkeztek mindenki nagy nagy örömére. A kézhez kapott minőség után teljes mértékben meg vagyok győződve, hogy ma Magyarországon nincs jobb cég a póló tervezésre mint ők. Ezen felbátorodva a családomnak is fogok tervezni és velük csináltatom meg a megálmodott pólókat. Ez a lehetőség mindenkinek adott,és bátran ajánlom akár karácsonyi ajándéknak is, hiszen addig elkészül.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.