Az építőanyag boltban láttam meg álmaim cipőjét

CipőMarket

Akkor történt az eset, amikor felújítottuk a házunkat és elmentem építőanyagért. Éppen nézelődtem az egyik sorban, amikor a másik irányból egy hölgy jött velem szembe. Annyira jó cipője volt, hogy azonnal magára vonta a figyelmemet. Gondolkoztam, hogy megszólítom és kiderítem, hogy honnan van a cipője. De végül meggondoltam magam. Aztán néhány perccel később, ugyanez a nő állt előttem a sorban a pénztárnál. Itt már összeszedtem magam, és megkérdeztem, hogy mégis hol vette ezt a nagyon klassz cipőt? Azt mondta, hogy a CipőMarket weboldaláról rendelte.

Amikor hazaértem, akkor az első dolgom volt, hogy megnéztem a CipőMarket honlapját. Rövid keresgélés után megtaláltam azt a cipőt, amit a nőnél láttam a boltban. Végül aztán mégsem azt a cipőt választottam, mert ahogy a CipőMarket széles kínálatát nézegettem, találtam olyat, ami jobban tetszett. Nagyon szeretem a Tamaris cipőket és itt rengetegféle volt belőlük. A honlap igazán felhasználóbarát volt, könnyedén és gyorsan be tudtam állítani a szűrési feltételeket. A mérettáblázatnak köszönhetően pedig biztosra ki tudtam választani a nekem megfelelő méretet. Még egy picit nézelődtem és aztán leadtam a rendelést.

Néhány nap múlva meg is kaptam a cipőmet, amit azonnal fel is próbáltam. Egyszerűen tökéletes volt. El is újságoltam a barátnőmnek, hogy mennyire klassz cipőt találtam a CipőMarket webshopjában. Azt mondta, hogy ő is megfogja nézni, mert szüksége lenne neki is és a lányának is új cipőre. Mondtam, hogy tényleg nézzen körül mert gyerekcipőt is talál a választékban.

Ha már új cipő, akkor új táska is

Az új cipőmön fellelkesülve úgy döntöttem, hogy a táskák között is körül fogok nézni. Már csak azért is mert a barátnőm lányának közeledett a szülinapja és meg akartam lepni egy csinos táskával. Azt már tudtam, hogy Anekke táskát fog kapni és nagy szerencsémre a CipőMarket kínálatában ez a márka is volt. Viszont Anekke táskából rengeteg típus volt, nagyon nehezen tudtam választani, mert mindegyik nagyon tetszett. De végül sikerült eldönteni. Ezután elkezdtem nézelődni magamnak is. Hosszas tépelődés és böngészés után végül egy Kimmidoll táskára esett a választásom.

Azt is észrevettem, hogy pénztárcákat is lehet venni a CipőMarket weboldalán. Ezért megnézegettem azokat is, mivel a régi pénztárcám már eléggé szétesőben volt. Nagyon szép, bőr pénztárcák voltak, változatos színekben és stílusban. Itt elég sokáig tépelődtem, nem volt egyszerű egyet kiválasztani. De végül egy nagyon szép zöld tárcára esett a választásom. Nagyon elégedett voltam a CipőMarket szolgáltatásaival, hogy nemcsak cipőt tudok itt venni, hanem táskát is és pénztárcát is.

A kiszállítással ezúttal sem volt gond, minden hiánytalanul és épségben megérkezett. A barátnőm kislánya nagyon odavolt az Anekke táskáért, amit a CipőMarket honlapjáról rendeltem. A barátnőmnek pedig a Kimmidoll táska tetszett meg de nagyon. Mondta is, hogy neki is fáj a foga egy új táskára, vagy Kimmidoll-ra vagy Tamaris-ra. Mondtam, hogy azt is a CipőMarket webáruházában nézze meg mert rengetegféle elérhető ezekből a márkákból. Nagyon örültem, hogy bevált ez a CipőMarket webshop, ezért már megérte megkérdezni azt a nőt a boltban.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.