Munkahelyi balesethez fogorvos kerestetik

Sok éve már annak, hogy eldöntöttem, kőműves szeretnék lenni, és embereknek, családoknak saját otthont adni, tetőt tenni a fejük fölé. Számomra óriási öröm, amikor csillogó szemekkel átveszik az új házukat és egy életet élnek le benne.

Kőművesként fontos szerepet játszik a precizitás és a pontosság, és ez az életem minden területén igaz. Ügyelek minden apró részletre az életem kapcsán is, ugyanis ez feltölt energiával.

Nálunk a munkahelyi balesetek a sok elővigyázatosság ellenére is megesnek, így amikor sikeresen kitörtem két első fogamat, talán mondható, hogy nem annyira meglepő. Viszont egyértelmű, hogy minél előbb meg akarom javíttatni, hogy fogsorom ismét tökéletes sorban álljon, mottómhoz híven, fő a precizitás és a pontosság.

Azonban, amióta Budapesten élek, nem jártam fogorvosnál, hazautazni nem szándékoztam, ugyanis több időt és pénzt vesztenék, mint itt egy új fogdoki keresésével. Ez valóban így volt, ugyanis pillanatok alatt találtam egy fogászatot Budapesten, akiknek szolgáltatásaik és árlistájuk is megfelelt, valamint nem kellett egy órát utaznom sem oda, hiszen nem külső kerületben van, hanem mondhatni, Budapest szívében.  Mindehhez csak annyi kellett, hogy bepötyögjem az internetes keresőbe, hogy fogorvos Budapest és már ki is dobta a találatokat, ahol hamarosan rá is találtam a megfelelőre. Amikor megnyitottam az weboldalukat egy jól rendezett és barátságos oldalt találtam, képekkel, az orvosok bemutatkozásával és részletes leírással a tünetekről, a kezelések menetéről és fajtáiról. Mindent nyitottan kezeltek, nem voltak rejtett, mondhatni „apróbetűs részek”.

Vettem a bátorságot és felhívtam őket. Egy kedves hang vette fel a telefont, bemutatkozott, valamint megkérdezte, hogy miben tud segíteni. Elmondtam gondomat, miszerint két fogamat sikeresen kivertem, és minél gyorsabban megoldást szeretnék találni a problémámra. Mondta, hogy ez egyáltalán nem jelent gondot és kérdezte, hogy láttam-e a weboldalukat és az ott dolgozókat, vagy mutassa be őket, azonban én már előre utánanéztem mindennek, így tudtam kihez szeretnék menni. Elmondta, hogy milyen időbeosztásokban dolgozik, és hogy milyen szabad időpontok vannak még. Szerencsére gyorsan találtunk egy olyat, ami mindenkinek megfelelő.

Pár nap elteltével, már mehettem is a fogdokihoz, amikorra kaptam az időpontot. Várás nélkül beültetett a székbe és már kezdte is a vizsgálatot. Miután megvizsgálta, tájékoztatott a fogpótlás lehetőségeiről. Az implantátum és a híd közül választhattam, mindkettőnek az előnyeiről és hátrányairól is tájékoztatott. Az implantátum ugyan drágább, mégis szimpatikusabbnak és biztosabb megoldásnak tűnt számomra, így azt választottam kezelésként.

A doki röntgent készített a fogaimról, és megvizsgálta azokat. Elmondta pontosan mi és hogyan működik, én viszont álmodni sem mertem arról, hogy ilyen bonyolult ez a kezelés, azonban megnyugtatott az fogorvos, hogy ne aggódjak, ha minden jól megy, akkor akár 2-3 héttel az implantátum felkeresése után újra használatba vehető az új fog. Ez legalább biztató volt, így türelmesen vártam.

Vártam a pillanatot, amikor végre elkészül az új fogam és vele együtt a fogsorom végre helyre áll, és olyan lesz, mint régen. De nem ez történt, ugyanis várakozásomat felülmúlta, és szebb volt az összkép, mint előtte. Nagyon örültem neki, és ezt meg is mondtam a fogorvosomnak, akin látszott, hogy őszintén örül velem együtt.

Azóta az egész családomat bátorítom, hogy válasszák ezt a fogászatot, és ezért meg is mutatom mindig, gyönyörű fogsoromat, amire nagyon büszke vagyok.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.