A targoncát kézi erővel kellett helyettesíteni

A bátyám egy építőanyagokat forgalmazó vállalatnál dolgozik. Kezdetben csak az áruk be és kirakodásában segített, de utána egyre inkább lépkedett fel a ranglétrán. Ez elsősorban annak köszönhette, hogy képezte magát folyamatosan az építőanyagok – főleg a téglák – területén. Múltkor, mikor mesélt nekem a munkájáról, még engem is meglepett, hogy mennyiféle tégla létezik és hogy melyik mire is alkalmas igazán. A tudásának és a szorgalmának köszönhetően már értékesítő, de mellette azért foglalkozik az áruk szállításával és a rakodásával is.

Legutóbb elromlott a targonca a munkahelyén. Emiatt a bátyám és a munkatársai átmenetileg próbálták a saját kezükkel ki és berakodni a téglákat. Ez persze sokkal lassabb volt, de nem akarták, hogy leálljon az üzlet.

A bátyámat ezután elküldtem egy kókuszolajos testmasszázsra Budapesten, mert elég sok helyen érzett fájdalmat a testében ezután.

Én kerestem meg azt az elektronikus felületet, ahol részletes tájékoztatást kaphattunk erről a módszerről. Nekem már a weboldaluk is nagyon tetszett és bizakodva vártam a bátyám beszámolóját erről a masszázs szalonról.

Elmondta, hogy mikor belépett a Király utcai szalonjukba, igazán látványos díszlet és tisztaság fogadta. Mivel egy masszázs szalonról beszélünk, ezért a higiéniai elvárások igazán kardinálisak, aminek itt tökéletesen eleget is tesznek.

Nem csak a környezet volt makulátlan, de a bátyám arról is mesélt, hogy milyen barátságosan fogadták őt. A masszőr végig mosolygott, és arról érdeklődött, hogy pontosan milyen fájdalmai vannak, és hogy azok hol jelentkeznek.

Ez a masszázs program elérhető egy órás és másfélórás változatban is. A bátyám a fájdalmaira való tekintettel inkább a másfélórásat választotta.

Elmesélte nekem, hogy a masszőr tökéletesen ráérzett arra, hogy a testének mely pontjain vannak fájdalmai. Ezekre a részekre külön figyelmet szánt. Itt gyakorlatilag egy olyan svédmasszázs kezelésben részesült, amiben a thai módszerek is visszaköszöntek. Emiatt ez a program minden lényeges izomra jótékony hatással van.

Az izomfájdalmai teljesen eltűntek már az első kezelése után is, de ami igazán jó volt ebben az egészben, az az, hogy teljesen feldobódott utána. A kókuszolajos testmasszázs Budapest nem csak a testén ér el pozitív változásokat, de a belső lelki nyugalmáért is tett.

Mostanra a bátyám már azon gondolkodik, hogy a többi masszázs típust is kipróbálja, amire engem is biztat, hiszen én is gyakran végzek fizikai munkát.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.