Kinek a téglaházak, kinek az esküvői videók

Legóval kezdtem, de aztán eljutottam egészen odáig, hogy már téglából építek házakat. Ez igen nagy élmény. Már kiskoromban is nagy örömet szerzett, ha éppen elkészültem egy adott épülettel, de hogy a való életben is ugyan ezt csinálhatom, abban a bizonyos ,, nagy betűs életben „ , na ez aztán az igazi boldogság.

De, hogy mi az, ami még igazén boldoggá tesz engem? Nem is mi, hanem inkább ki. Életem szerelme. Nem tudom azt, hogy ki hogy van vele, de számomra a család az első és ha szeretünk valakit akkor jövünk rá igazán, hogy mi fontos az életben.

Természetesen az is nagyon fontos, hogy olyan munkát végezzen az ember, amit szeret és szerencsére nekem ez is megadatott, de ami tényleg igazán számít, hogy az emberek egymást szeressék.

Így nem volt számomra kérdés az sem, hogy megkérjem a barátnőm kezét és aztán jöhetett az esküvő is egy év múlva, hogy szerelmünket egy gyönyörű szertartás keretében még szorosabbá fűzzük, persze nem a papírok számítanak, sem a gyűrű, hanem a boldogság, amit a nagy napon éreztünk és utána mindig is fogunk.

Éppen ezért is tartottuk fontosnak, hogy az esküvőnket megörökítsük és elkezdtünk nézni esküvői videókat és úgy döntöttünk, hogy a mi nagy napunkról is jó lenne, ha elkészülne egy.

A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról. Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot. Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot.

Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

Az esküvői videósoknak az esküvői videók okoznak örömet, nekem meg a téglaházak megépítése, de persze csak akkor, ha munkáról van szó. Örülök neki, hogy most már nem kell esküvői videókat keresgélnem, hiszen megtaláltam a legtökéletesebbet, a sajátomat.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.