Segítettünk a szomszéd néninek vízszerelőt hívni

Az elmúlt időszak húzós volt, elérkezett a pihenés ideje, múlt hétvégén elmentünk egy kis panzióban kipihenni magunkat. A panzióban olyan téglákat láttam, amelyeken szerepelt a város neve, ezeket a téglákat címeres téglának nevezik, és készíttetni is lehet ilyet. Annyira elmerültem a témában, hogy észre se vettem, hogy egész úton hazafelé ezeket böngésztem, csak akkor eszméltem fel, amikor párom jelezte, hogy megérkeztünk haza. Ahogy megérkeztünk, a szomszéd néni azonnal kiáltott nekünk, hogy menjünk segíteni, mert nagy probléma van a lakásban. Ahogy megérkeztünk hozzá, láttuk, hogy minden csupa víz.

Mondtuk neki, hogy sajnos mi ezt nem tudjuk megoldani, mindenképp szakemberre lesz szükség, és megmutattam neki a vizszereles.net weboldalt, ahol profi szakemberek érhetők el. Na, gondolhatjátok, hogy a néni először mondta, hogy ő nem szeretne ismeretlen embert a lakásában, és amúgy is ki tudja, hogy milyen ez a szerelő. Megmutattam neki az egész weboldalt a laptopomon, hogy ő is lássa mennyi információ megtalálható a cégről és a feladatokról, amiket ellátnak. A vizszereles.net weboldalról kiderült, hogy egy olyan cégről van szó, akik már több mint 30 éve vannak ebben a szakmában, tehát nem fordulhat elő az, hogy olyan embert küldjenek ki, aki ne lenne megfelelő szakember, hiszen csak olyanokat választanak ki magukhoz, akik megfelelő szakértelemmel bírnak. Persze egy idős nénit kicsit nehéz meggyőzni, de szerencsére sok információ meg van osztva a weboldalon, amit végig beszéltünk vele, így ő is rájött arra, hogy a megbízható szakembert szeretne, aki gyorsan ki fog érkezni hozzá és megoldja a problémát, akkor a vizszereles.net weboldalon található telefonszámot kell mielőbb felhívni. Mikor felsoroltam neki, hogy mi mindennel foglalkoznak, úgy, mint a vízvezetékek kiépítése és javítása, valamint csőtörés felkutatása és javítása, valamint a csapok telepítése és javítása, és WC telepítése, illetve különböző gépek, bojlerek, kazánok vízvezetékre való kötése, valamint természetesen a beüzemelése is, már láttam rajta, hogy teljesen elképedt azon, hogy mennyi mindennel foglalkoznak, és ekkor mondtam neki, hogy ez még csak a vízszereléssel kapcsolatos feladatok, hiszen ezen kívül csatornázással, duguláselhárítással, fűtésszereléssel is foglalkozik a cég. Felolvastam neki azt a pontot is, ahol arról írnak, hogy milyen súlyos következményekre lehet számítani, hogyha a hibákkal nem foglalkozunk. Valamint azt is, ahol arról írnak, hogy miért fontos szakemberre bízni a vízszerelést, és hogy nem szabad félvállról venni.

A szakember kiérkezését követően a munkálatokat befejezve a néni konstatálta, hogy a szakértelem tényét és mosolyogva megköszönte a segítséget.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.