Legyen a fotogép olyan biztos program a bulinkon, mint a tégla

Miből épül fel az ember háza? Olyan egyszerű kérdésnek tűnik és mégis, nagyon keveset tudunk azokról az épületekről, amelyekben az egész életünket leéljük. Érdekes belegondolni, hogy milyen sokfajtán kinézhetne egy épület. Csak körbe kell nézni a világban és rögtön láthatjuk, hogy bizony nem mindenhol számít alapnak az, amit mi megszoktunk. Ez pedig izgalmassá teszi az építkezés művészetét.

De ez is csak a koncepció része. Az utóbbi pár évben egy olyan házban laktam, amellyel szemben hosszú ideig folyt egy építkezés. Láthattam, hogy miként épül fel a ház váza, ekkor még inkább csak egy csontvázra hasonlított. El sem hittem, hogy ebből valaha egy olyan épület lesz, ahol emberek laknak. És végül mégis ez történt. Hihetetlen, hogy az ember milyen hatalmas dolgokra képes, ha összefog másokkal és előre tud gondolkozni.

Így van ez az olyan egyszerűnek tűnő dolgokban is, mint egy esemény szervezése. Az ősz beköszöntével a kertipartijaink áttevődtek egy kisebb belső helységbe és szerettem volna, hogy a nyár őrülete itt is megmaradjon. Ezt pedig a Selfiegép fotogép szolgáltatásával tudtam elérni. Korábban még nem hallottam róluk, de mikor rákerestem a parti programok kapcsán, az elsők között találtam őket a keresőben. Ez nagyon meggyőzően hatott rám, úgyhogy adtam egy esélyt a fotogép szolgáltatásuknak.

Nagyon fontos nekem az online térben, hogy milyen felületen kell áttekintenem az adott cég ajánlatát. Egy Selfiegép fotogép szolgáltatástól azt vártam, hogy átadja a bulik laza, boldog hangulatát. Nem is kereshettem volna ezt jobb helyen. Mikor belépünk, rengeteg szín fogad minket. Mintha már ott is lennénk az eseményen. A kavalkádban azonban nem fogunk eltévedni, mivel a menüpontok pontosan vannak felcímkézve, és azonnal tudni fogjuk, hogy a fotogép szolgáltatásról melyik részen tudunk olvasni.

Rá is kattintottam és elkezdtem informálódni. A tájékoztató, képekkel volt tűzdelve. Ennek nagyon örültem, hiszen az interneten sokszor a képzeletünkre van hagyva minden. Így azonban kicsit kézzel foghatóbb volt az, amit ajánlanak. A képek nagyon meggyőzőek voltak. Hát még amikor elkezdtem megtudni, hogy mit is nyújtanak nekünk a fotogép szolgáltatás keretein belül! A legjobb része a fotogépnek egyértelműen az, hogy a vendégek saját maguk tudják beállítani azt, hogy milyen képet szeretnének. Nem számít, hogy milyen vicces effekt vagy filter van a fejükben, pár gombnyomás és már valósággá is válhat.

fotogép

Ez viszont azonnal felveti a kérdést a gyakorlott szervezők fejében, hogy mi történik, hogyha valami hiba történik a géppel? Egy buli során mindenre fel kell készülni és ebben a Selfiegép is hasonló véleményen volt. A Selfiegép csapata kiküldi az egyik kollégájukat, aki végig felügyelni fogja azt, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Ha valamelyik funkcióval nem vagyunk teljesen tisztában, az sem gond, bármikor megkérdezhetjük tőle és ő elmagyaráz mindent. Nekem nagyon tetszett, hogy nem hagyják ránk az egészet és így már sokkal nagyobb magabiztossággal kerestem fel őket.

Az elérhetőségek sokszor nagy gondot tudnak okozni a rendelés folyamatában. Sok oldalnál nem lehet találni a telefonszámot, vagy az e-mail címet. A Selfiegépnél azonban nem kellett ettől aggódni. Miután felhívtam őket, szinte azonnal reagáltak, ami nem egy szokványos dolog. Megegyeztünk a részletekben és kész is volt az egész. A buli nagyon jól sikerült és biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy igénybe vettem a fotogép szolgáltatásukat.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.