Lakberendezés saját kézzel

Egy házat felépíteni nem kis munka… Rengeteg idő és energia kell hozzá, hogy az első tégla letételét követően be tudjunk költözni. Hát még otthonná varázsolni, az mennyi idő! 

Ez utóbbival akkor szembesültem, amikor közelgett a bűvös nap, amit oly régóta vártunk. Már költözésre kész volt a házunk, de még teljesen üres. Be kellett rendezni. A munka nehezét, vagyis felépíteni a házat, a szakemberek elvégezték, de most egyedül maradtam ezzel a feladattal. 
Nem volt más hátra, neki kellett állnom, hogy berendezzem a házunkat. A dolgomat nem könnyítette meg, hogy ekkorra már nagyon kicsi volt a keret, amiből gazdálkodhattam. 

Azt sem tudtam, hol kezdjem. Nagyon kevés holmit tudtunk magunkkal hozni a régi házból, úgyhogy szinte minden eszközt meg kellett szereznem. 
Az egyik barátom segítségét kértem, aki nem sokkal előttünk esett át ezen a procedúrán. Ő ajánlotta nekem az akcioleso.hu weboldalt. „Hidd el, itt mindent megtalálsz, és a pénztárcádnak sem fog fájni” – ezen szavak kíséretében küldte át nekem a linket. 
Kíváncsian álltam neki szétnézni, és nagyon izgultam, hogy igaza legyen a barátnőmnek. 

Meglepődtem, amikor az oldalt megnyitva láttam, hogy ez gyakorlatilag egy hatalmas gyűjtemény, ahol a legnagyobb áruházak online katalógusait lehet végig lapozni! 

akciós újság Media 2020


Így máris egyszerűbbnek tűnt a feladat: rengeteg időt spórolok majd meg, hogyha nem kell egyesével bebarangolni minden egyes üzletet. Az oldalon az összes (!) nagy áruházat megtaláltam. Át tudtam tekinteni a bútorokat, elektronikai eszközöket és egyéb lakberendezési termékeket forgalmazó üzletek kínálatát is. 

Az első lépés a bútorok beszerzése volt. Nem kellett az összes üzlet katalógusát végig lapozni, elegendő volt hármat megnézni, hogy a teljes lakást be tudjam bútorozni. Mivel az akcióleső kifejezetten kedvezményes árú termékekkel foglalkozik, így a leárazott bútorokkal százezres nagyságrendű pénzt spóroltam! Ezen felül hatalmas előny volt, hogy ezekből az online újságokból tudtam meg, hogy bizonyos helyeken kiszállítást is kérhetek, ezzel rengeteg energiát spórolva meg. 

A következő nagy falat a műszaki berendezések beszerzése volt. Ehhez a személyes kedvencem az akciós újság Media 2020 volt, ahol rengeteg háztartási cikket megtaláltam jutányos áron. Cseppet sem bántam, hogy így egy helyről be tudom szerezni őket, és nem kell majd ezer féle helyre menni… 

Ugyanígy tettem, amikor az apróságoknál jártam: függönyt, szőnyeget, étkészletet, egyszerűen mindent megtaláltam, ha a megfelelő katalógust néztem. 

Életemben nem volt még ekkora segítségem, hogyha vásárlásról van szó. Amikor végre lecsengett az egész ház körüli hercehurca, akkor megfogadtam, hogy bizony innentől fogva mindent az akciólesőn fogok keresni! Egyszerű és nagyszerű, mindenkinek ajánlom az ismeretségi körömben. 
Azóta már a Facebookon is bekövettem őket, hogy minden akciós magazint átnézhessek, amint megjelenik! 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.