Téglát kéne tenni a táskádba, különben elfúj a szél!

Régen az öregek mindig ezen viccelődtek a pici, vékony alkatú gyerekekkel. Manapság nem tudom van -e ennek a mondásnak alapja, hiszen a fiatalok olyan nehéz hátizsákkal járnak iskolába, hogy biztosan a talajon maradnak, bármilyen fenyegető szélvihar közelítsen is. Szóval sem tégla, sem egyéb nehezék nem szükséges a földön maradáshoz.

Az én kisfiam már nagyobbacska és elértünk arra a pontra, amikor az ízlése alakulóban van. Ruhát, cipőt, hátizsákot már lehetetlen nélküle venni. Mert minden ciki és kevés olyan cucc van, ami igazán elnyeri a tetszését. Amikor szüksége van ruhára, cipőre vagy táskára általában az interneten szoktam keresgélni. Megmutatom neki azokat a termékeket, amiket jónak találok, és mindig kikérem a véleményét. Éppen új, iskolába járós hátizsákra volt szüksége.

Ezért úgy gondoltam, hogy körbenézek egy számomra már bevált webshopban. Ez nem más, mint az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! , amit nagyon megkedveltem mert csak jó tapasztalatokat szereztem itt. Sejtettem, hogy korábbi tapasztalataimnak megfelelően ismét sikerrel fogok járni a táskaválasztásban, akkor is ha egy kiskamasz ízlésének próbálok megfelelő darabot találni.

Ő általában a márkás, sportosabb darabokat részesíti előnyben, semmi felesleges díszítés, a sötétkék, szürke vagy fekete szín mindig nyerő szokott lenni. Első blikkre egy fekete, Heavy Tools hátizsák tűnt a legmegfelelőbbnek, ezért úgy döntöttem, nem is keresgélek tovább, hátha ez a darab rögtön elnyeri kisfiam tetszését. Így is történt. A táska küllemre egyszerű és nagyszerű, formája letisztult. A mérete éppen megfelelő, formája letisztult, külön laptoptartó zsebbel. Nagyon szeretjük egyébként a Heavy Tools márkát, a gyerekeknek nem egy ilyen hátizsákot és pénztárcát vásároltam már az idők során.

Örültem, hogy nem is kell tovább keresgélni, elsősorban azért is mert egy márkás, strapabíró darabot találtam jutányos áron. Másrészt pedig elégedettséggel töltött el, hogy kezdtem már kiismerni kisfiam ízlését.

Mivel az annataska.hu-n már régóta regisztrált vásárló vagyok, nem kevés hűségpontot kaptam új rendelésem után, de még régebbről jóváírt pontjaim is voltak. Ennélfogva valóban nagyon jutányos árun jutottunk hozzá az új hátizsákhoz. Nem mintha nem várnák egyébként is folyamatos akciókkal és kedvezményekkel a vásárlókat.

Egyébként nemcsak Heavy Tools, hanem például Anekke, Kimmidoll, Tamaris, Jana márkák is találhatóak a webshopban. Ez a sokszínűség nemcsak a márkák, hanem a stílus, az anyag és az alkalom tekintetében is jellemző. Vannak itt kézi-, test-, váll-, háti- és borítéktáskák is. Bármilyen alkalomra, stílusban, vagy meglévő cipőhöz-öltözékhez keresünk akár, itt bizonyára meg fogjuk találni a megfelelőt.

Én nagyon szeretek az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! webáruházban vásárolni a széles választék, a kedvező árak és a gördülékeny kiszolgálás miatt is. Eddigi rendeléseim során is azt tapasztaltam, hogy a termékek éppen olyanok, mint a képeken. Sohasem kellett még csalódnom, mert mindig azt kaptam, amit a képeken láttam, és a leírásokban elolvastam.

Nemcsak kisfiamnak, de magamnak, férjemnek és a lányomnak is vásároltam már itt, volt hogy alkalomra, ajándékba, de volt hogy „csak úgy” szeretetből leptem meg őket. Általában nemcsak a táskák, de a pénztárcák, övek között is szét szoktam nézni, hátha találok valami klassz darabot. Természetesen mindig szoktam találni.

Általában futárral és utánvéttel szoktam kérni a termékeket, mert nekem így a legkényelmesebb, de szállításra és fizetésre több alternatív mód is létezik.

Kisfiam új táskájába ugyan téglát nem pakoltunk, de abban biztos voltam, hogy bármit is tegyen bele, hosszú ideig használhatja majd, mert tartós és trendi, ami menő az osztálytársak előtt is.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.